Budapesti Honismereti Társaság
1043 Budapest, Berda József u. 48.
Tel/Fax: 370-0652
E-mail: info@bpht.hu
Hírek
Budapesti Honismereti Társaság
Közgyűjtemények
Civil szervezetek
Városunk újság
Budapesti Históriák
Pályázati lehetőségek
Kapcsolódó oldalak
Bibliográfia
Fórum
Támogatóink


Portálunk a Nemzeti Civil Alapprogram Civil Szolgáltató, Fejlesztő és Információs Kollégiuma, valamint Budapest Főváros Közgyűlése Civil Szervezetek és Társadalmi Kapcsolatok Bizottsága támogatásával valósult meg.
Középpontban a középkor
2018.10.10 - Kiállítás

A Budapesti Történeti Múzeum Vármúzeumában október 18- január 13-a között látogatható a Középpontban a Középkor 2017 - a múlt évi középkori régészeti ásatások újdonságait bemutató időszaki tárlat.

KÖZÉPPONTBAN A KÖZÉPKOR 2017 - A MÚLT ÉVI KÖZÉPKORI RÉGÉSZETI ÁSATÁSOK ÚJDONSÁGAI
2018. október 18. – 2019. január 13.
A múlt év legizgalmasabb újdonságait áttekintő tárlat nem a megszokott, tematikus kiállítások műfaját idézi, hanem azt az igényt elégíti ki – a régész munkájának folyamataiba is bepillantást engedve –, hogy az ásatásokról frissen előkerült leleteket mielőbb, még „a régész forró nyomán” járva láthassa az érdeklődő. Az itt megtekinthető tárgyak egy-másfél évvel ezelőtt még a föld alatt voltak, teljes körű szakmai feldolgozottságuk nem fejeződött be, akár még el sem kezdődött; épp, hogy kikerültek a restaurátorok - állagmegóvó - kezei közül.2005-2013 Budapesti Honismereti Társaság, Minden jog fenntartva                                         Készítette: Silverside Stúdió