Budapesti Honismereti Társaság
1043 Budapest, Berda József u. 48.
Tel/Fax: 370-0652
E-mail: info@bpht.hu
Hírek
Budapesti Honismereti Társaság
Közgyűjtemények
Civil szervezetek
Városunk újság
Budapesti Históriák
Pályázati lehetőségek
Kapcsolódó oldalak
Bibliográfia
Fórum
Támogatóink


Portálunk a Nemzeti Civil Alapprogram Civil Szolgáltató, Fejlesztő és Információs Kollégiuma, valamint Budapest Főváros Közgyűlése Civil Szervezetek és Társadalmi Kapcsolatok Bizottsága támogatásával valósult meg.
Családi alkotóműhely
2018.09.28 - Rendezvény

A Hegyvidéki Helytörténeti Gyűjtemény minden hónap harmadik vasárnapján helytörténeti családi alkotóműhelyt szervez az újjáépített zugligeti lóvasúti végállomáson (XII. ker., Zugligeti út 64.). Előzetes regisztráció szükséges a részvételhez!

Családi Alkotóműhely

2018. október 21. vasárnap 10 óra

Ismered a XII. kerület történelmi kincseit, titkait? Tudod, hogy miért utaztak 100 évvel ezelőtt a Svábhegyre és környékére? Hallottál már a lóvasútról? Még nem, de szívesen fedeznéd fel a Hegyvidék történetét? Akkor ez a program neked szól!
Minden hónap harmadik vasárnapján szeretettel várunk családi alkotóműhelyünkbe, ahol kreatív foglalkozás keretében ismerkedhetsz meg a Hegyvidék izgalmas történetével, híres alakjaival és érdekességeivel.

Helyszín: Lóvasút 1121 Budapest, Zugligeti út 64.


A programot az óvodás és általános iskolás korosztály számára ajánljuk.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

További részletek, regisztráció: +36 70 429 9448, info@hegytortenet.hu2005-2013 Budapesti Honismereti Társaság, Minden jog fenntartva                                         Készítette: Silverside Stúdió